not in the netherlands?

it looks like you are in the usa, would you like to visit the http://www.wagamama.us website?

no, continue to the netherlands website

omakase

specialiteiten van de chef, vers uit de keuken

omakase

specialiteiten van de chef, vers uit de keuken

miso cod ramen

miso-geglazuurde kabeljauw, bok choi en bamboescheut op een bedje van noedels in een lichte groentenbouillon. gegarneerd met lente-uitjes en chili olie 

per serving
per 100g
636
80
2657
335
43.8
5.5
72.8
9.2
13.7
1.7
18.0
2.3
1.4
0.2
3.8
0.5
8.7
1.1
3.47
0.438

this dish contains , , , , , , , , en

kare burosu ramen

zijdezachte tofu met shichimi coating en gegrilde paddenstoelen op een bedje van udon noedels in een curry-achtige groentenbouillon. afgemaakt mt seizoensgroenten, wortel, chilipeper en koriander

vegan

per serving
per 100g

spicy tuna kokoro bowl

licht geschroeide stukjes tonijn met een shichimi coating. geserveerd met kleverige witte rijst, edamame bonen, zuurkool, mooli en komkommer. gegarneerd met een half in thee gemarineerd ei, teriyaki saus, koriander en sriracha mayonaise

per serving
per 100g

steak bulgogi

gemarineerde sirloin steak met in miso gebakken aubergines. geserveerd op een bed van soba noedels en besprenkeld met een sesam- en bulgogisaus. gegarneerd met lente-uitjes, koriander en en half in thee gemarineerd ei

per serving
per 100g

yakitori duck

yakitori duck

gegrilde eend met reepjes komkommer, munt, koriander en salade. geserveerd op een bedje van witte rijst met aziatische pannenkoekjes en citrus yakitori saus

per serving
per 100g