not in the netherlands?

it looks like you are in the usa, would you like to visit the http://www.wagamama.us website?

no, continue to the netherlands website

wagamama vegan

het verspreiden van positiviteit is van het begin af aan ons doel geweest: from bowl to soul. wij weten dat eten de kracht in zich heeft om je goed te laten voelen en je passie te voeden. wij nemen je levensstijlkeuzes serieus en streven ernaar om aan alle tegemoet te komen. daarom introduceren wij een nieuwe vegan menu dat dezelfde authentieke wagamama ervaring garandeert als al onze andere gerechten. alle vegan gerechten worden op bestelling bereid met de meest verse ingrediënten. wij denken dat ons plantaardige menu zelfs een paar niet-veganisten kan inspireren om van tijd tot tijd iets anders te proberen

wagamama vegan

het verspreiden van positiviteit is van het begin af aan ons doel geweest: from bowl to soul. wij weten dat eten de kracht in zich heeft om je goed te laten voelen en je passie te voeden. wij nemen je levensstijlkeuzes serieus en streven ernaar om aan alle tegemoet te komen. daarom introduceren wij een nieuwe vegan menu dat dezelfde authentieke wagamama ervaring garandeert als al onze andere gerechten. alle vegan gerechten worden op bestelling bereid met de meest verse ingrediënten. wij denken dat ons plantaardige menu zelfs een paar niet-veganisten kan inspireren om van tijd tot tijd iets anders te proberen

wat kun je verwachten?

terwijl sommige van onze gerechten al vegan waren, hebben we onze vegetarische en vegan horizon verruimd en een paar klassiekers aangepast. sommige aanpassingen waren eenvoudig zoals het verwijderen van eieren of het verwisselen van de noedels. terwijl we de mogelijkheden verkenden raakten we geïnspireerd om gerechten te creëren met een vegan palet in gedachten

yasai yaki soba (vg)
udon noodles met paddestoelen, paprika, taugé, ui en lente-uitjes. gegarneerd met gebakken sjalotjes, rode gember en sesamzaadjes

yasai samla curry (vg)
een kruidige, pittige kokoscurry van citroengras met paprika, shiitake en tomaatjes. geserveerd met witte rijst en gegarneerd met lente-uitjes, chili en koriander

yasai pad thai (vg)
rijstnoodles in een amai saus met tofu, taugé, prei, chilipepers en rode ui. gegarneerd met gebakken sjalotjes, pinda's, munt, koriander en limoen

warm chilli yasai salad (vg)
geroerbakte tofu, rode paprika, peultjes, baby broccoli en rode ui op een bedje van baby gem salade met een zoete chilisaus. gegarneerd met chilipepers, lente-uitjes en cashew noten

yasai itame (vg)
rijstnoodles in een pittige groene soep van kokosmelk en citroengras met tofu, geroerbakte taugé, rode ui, lente-uitjes, bok choi, paprika, paddestoelen en rode pepers. gegarneerd met koriander en limoen

wat is er nieuw?

in april bezocht onze chef-kok japan en korea om inspiratie op te doen. geïnspireerd door enkele van de smaken en texturen die hij proefde, werd de nieuwe 'kare burosu ramen' geboren. udon noedels in een curry-achtige plantaardige bouillon, gegarneerd met verschillende paddestoelen en shichimi-gecoate tofu voor een extra kick. een instant klassieker, boordevol gewaagde smaken en interessante texturen

kare burosu ramen (vg)
shichimi gecoate silken tofu en gegrilde paddestoelen op een bedje van udon noedels in een curry-achtige groentebouillon. afgemaakt met seizoensgroenten, wortel, chilipeper en koriander

de dranken

we zijn niet gestopt bij eten. we hebben er ook voor gezorgd dat je een verfrissende keuze aan drankjes hebt om onze nieuwe smaken aan te vullen. ons nieuwe plantaardige menu bevat speciaal gekozen frisdranken, verse sappen, wijnen en bieren. er is dus voor ieder wat wils. je kunt alle drankjes bekijken door het vegan menu te downloaden op onze vegan pagina

onze reis

ons spannende nieuwe vegan menu begon niet met het avontuur van onze chef-kok. in plaats daarvan begon het in het hart van wagamama. met onze teamleden. dit menu is het product van vele geweldige geesten (en monden). het aanstekelijke enthousiasme van onze vegan teamleden inspireerde ons om deze stap te zetten. zij hebben ons geholpen om het menu dat je vandaag ziet te creëren en vorm te geven en zij blijven ons helpen met het perfectioneren van de vegan gerechten die we op onze reis aan het maken zijn

de favourite keuzes van ons team

"de yasai samla is mijn favoriet - vol met verse groenten en tofu. ik houd van curry, dus dit gerecht is perfect voor mij"

de favourite keuzes van ons team

"ik ben dol op de yasai pad thai, het is fris, geurig en vullend met veel mooie eiwitten en het was mijn eerste vegan gerecht ooit!"

#wagamamanederlandvegan

laat ons weten wat je ervan vindt. we willen ons vegan menu blijven ontwikkelen met jouw hulp en feedback. deel je foto's met ons en gebruik de hashtag #wagamamanederlandvegan. Hieronder vind je een paar van onze favoriete foto's....

@brixtonfoodfiend

@guacandrolluk

@onehungryasian

@themeadowkitchen

@vanhedde

@vikkistone