not in the netherlands?

it looks like you are in the usa, would you like to visit the http://www.wagamama.us website?

no, continue to the netherlands website

vegan

dit vegan menu is ontworpen rond het idee dat vleesvrij niet smaakloos hoeft te zijn. geef bij het bestellen van take-away aan dat je bestelt van het vegan menu

vegan

dit vegan menu is ontworpen rond het idee dat vleesvrij niet smaakloos hoeft te zijn. geef bij het bestellen van take-away aan dat je bestelt van het vegan menu

edamame (vg)

gestoomde edamame bonen. geserveerd met zout of chili/knoflook zout
(vg)

per serving
per 100g

raw salad (vg)

een mix van sla, edamame bonen, tomaten, zeewier, ingelegde japanse radijs, wortel en rode ui, gegarneerd met gebakken uitjes en afgemaakt met de wagamama dressing
(vg)

per serving
per 100g

wok fried greens (vg)

baby broccoli en seizoensgroenten geroerbakt in een knoflook- sojasaus
(vg)

per serving
per 100g

yasai steamed gyoza (vg)

vijf gestoomde dumplings gevuld met groenten. geserveerd met een dipsaus
(vg)

per serving
per 100g

bao bun met gemixte paddenstoelen en gepaneerde aubergine (vg)

twee kleine luchtige aziatische broodjes geserveerd met koriander
(vg)

per serving
per 100g

bang bang cauliflower

knapperige gewokte bloemkool in firecracker saus, gemixt met rode ui en lente-uitjes. gegarneerd met verse gember
(vg)

per serving
per 100g

tofu harusame glass noodle salad

glasnoedels gemengd met tofu, sla, edamame bonen, adzuki bonen, peultjes, zoet geroosterde wortelen en seizoensgroenten. gegarneerd met verse munt, gebakken sjalotjes en een dressing van pittige azijn
(vg)

per serving
per 100g

hot yasai katsu curry

gepaneerde zoete aardappel, aubergine en pompoen overgoten met een extra pittige aromatische currysaus. geserveerd met kleefrijst en een kleine salade
(vg)

per serving
per 100g

yasai yaki soba (vg)

udon of rijst noedels met paddenstoelen, paprika, taugé, uit en lente-uitjes. gegarneerd met gebakken sjalotjes, rode gember en sesamzaadjes
(vg)

per serving
per 100g

yasai pad thai (vg)

rijst noedels in een amai saus met taugé, prei, chili pepers en rode ui. gegarneerd met gebakken sjalotjes, munt, koriander en verse limoen
(vg)

per serving
per 100g

kare burosu ramen (vg)

zijdezachte tofu met shichimi coating en gegrilde paddenstoelen op een bedje van udon noedels in een curry-achtige groentebouillon. afgemaakt met seizoensgroenten, wortel, chilipeper en koriander
(vg)

per serving
per 100g

yasai itame (vg)

rijst noedels in een pittige groene soep van kokosmelk en citroengras met daarop tofu, geroerbakte taugé, rode ui, lente-uitjes, bok-choi, paprika, paddenstoelen en rode pepers. gegarneerd met koriander en verse limoen
(vg)

per serving
per 100g

yasai samla (vg)

een kruidige pittige kokoscurry van citroengras met tofu, paprika, shiitake paddenstoelen en tomaatjes. geserveerd met witte rijst en gegarneerd met lente-uitjes, chili en koriander
(vg)

per serving
per 100g

yasai katsu curry (vg)

gepaneerde zoete aardappel, aubergine en pompoen overgoten met een aromatische currysaus. geserveerd met kleefrijst en een kleine salade
(vg)

per serving
per 100g

lemongrass and lime sorbet (vg)

geserveerd met verse munt
(vg)

per serving
per 100g

coconut reika (vg)

kokosijs met passievruchtsaus en kokossnippers
(vg)

per serving
per 100g