not in the netherlands?

it looks like you are in the usa, would you like to visit the http://www.wagamama.us website?

no, continue to the netherlands website

vegan

dit vegan menu is ontworpen rond het idee dat vleesvrij niet smaakloos hoeft te zijn. geef bij het bestellen van take-away aan dat je bestelt van het vegan menu

vegan

dit vegan menu is ontworpen rond het idee dat vleesvrij niet smaakloos hoeft te zijn. geef bij het bestellen van take-away aan dat je bestelt van het vegan menu

edamame (vg)

gestoomde edamame bonen. geserveerd met zout of chili/knoflook zout
(vg)

per serving
per 100g

raw salad (vg)

een mix van sla, edamame bonen, tomaten, zeewier, ingelegde japanse radijs, wortel en rode ui, gegarneerd met gebakken uitjes en afgemaakt met de wagamama dressing
(vg)

per serving
per 100g

wok fried greens (vg)

baby broccoli en seizoensgroenten geroerbakt in een knoflook- sojasaus
(vg)

per serving
per 100g

yasai steamed gyoza (vg)

vijf gestoomde dumplings gevuld met groenten. geserveerd met een dipsaus
(vg)

per serving
per 100g

mixed mushroom and panko aubergine hirata steamed bun (vg)

twee kleine luchtige aziatische broodjes gegarneerd met koriander
(vg)

per serving
per 100g

warm chilli yasai salad (vg)

geroerbakte tofu, rode paprika, peultjes, baby broccoli en rode ui op een bedje van baby gem salade met een zoete chilisaus. gegarneerd met chilipepers, lente-uitjes en cashew noten
(vg)

per serving
per 100g

yasai yaki soba (vg)

udon noodles met paddestoelen, paprika, taugé, ui en lente-uitjes. gegarneerd met gebakken sjalotjes, rode gember en sesamzaadjes
(vg)

per serving
per 100g

yasai pad thai (vg)

rijstnoodles in een amai saus met tofu, taugé, prei, chilipepers en rode ui. gegarneerd met gebakken sjalotjes, pinda's, munt, koriander
(vg)

per serving
per 100g

kare burosu ramen (vg)

shichimi gecoate silken tofu en gegrilde paddestoelen op een bedje van udon noedels in een curry-achtige groentebouillon. afgemaakt met seizoensgroenten, wortel, chilipeper en koriander
(vg)

per serving
per 100g

yasai itame (vg)

rijstnoodles in een pittige groene soep van kokosmelk en citroengras met tofu, geroerbakte taugé, rode ui, lente-uitjes, bok choi, paprika, paddestoelen en rode pepers. gegarneerd met koriander
(vg)

per serving
per 100g

yasai samla (vg)

een kruidige, pittige kokoscurry van citroengras met paprika, shiitake en tomaatjes. geserveerd met witte rijst en gegarneerd met lente-uitjes, chili en koriander
(vg)

per serving
per 100g

yasai katsu curry (vg)

gepaneerde zoete aardappel, aubergine en pompoen overgoten met een aromatische currysaus. geserveerd met kleefrijst en een kleine salade
(vg)

per serving
per 100g

lemongrass and lime sorbet (vg)

geserveerd met verse munt
(vg)

per serving
per 100g

coconut reika (vg)

kokosijs met passievruchtsaus en kokossnippers
(vg)

per serving
per 100g